Pasen

Met Pasen serveren wij onderstaand menu:

Voorgerecht

HEILBOT | ZALM | KOMKOMMER | CITRUS | BULGUR

Soep

ASPERGE | HAM | EI

Tussengerecht

SCHELVIS | KIKKERERWT | DOPERWT | GROENE ASPERGE | PERNOD

Hoofd

KALFS LENDE| KALFS ZWEZERIK | LIMBURGSE MOSTERD | ASPERGE

Dessert

FEESTELIJK (JUNIOR) CHEF’s DESSERT

4 gangen: € 55,- pp (middag en avond)

5 gangen: € 65,- pp (alleen avond)


1ste Paasdag 9 april

Middag: 12.00u inloop, 12.30u start menu

Avond: 18:00u inloop, 18.30u start menu

 

2de Paasdag gesloten

 

Reserveren via reserveringen@restaurant-hofferkeukens.nl of 0475-584038

Eventuele allergieën, dieetwensen of vegetarische wensen dienen te worden aangegeven bij de reservering.